Hej Linda! Vad roligt att få lära känna dig lite bättre! Du är ju Slankas Augusti-modell, berätta lite mer om dig själv och din vikthistoria. När började dina problem med övervikt?
”Hej. Min övervikt började redan i mellanstadiet, så har alltid varit mer eller mindre överviktig. Lyckades dock gå ner 25 kg på egen hand år 2015-2016, vägde då 82 kg. Men blev sedan gravid och sex månader efter den första graviditeten så blev jag gravid igen. Så lyckades aldrig gå ner mellan graviditeterna. ”
Hur kom det sig att du sökte och blev Slankas Augusti-modell?
Jag var trött på hur jag såg ut och vägde. Jag ville helt enkelt må bättre, dels för min del men även för mina barn. Sökte efter flera olika dieter och läste mig till Slankas produkter, så nöjd jag blev över smakerna och mättnadskänslan :)”
Hur har din upplevelse varit att blogga om din viktresa med Slanka VLCD och gå på Slanka Maxi?
Den har varit bra hittills, har ju fullt upp som två barns mamma till två småttingar men gör så gott jag kan med att hinna med att blogga till alla er underbara människor som följer mig just nu”
Vilka är dina bästa tips för att lyckas?
Jag tänker på hur jag vill se ut och att dieten är värt det. Vanlig mat kommer jag ju få äta igen så småningom och maten försvinner ju inte, det må vara jätte gott men slanka är också jätte gott plus att det hjälper mig på traven att gå ner. Jag sätter små mål, med 5 kg i taget. Men varje kilo mindre är en stort. Ett kilo närmare målet. Träningen var förr ett tvång men nu älskar jag träningen så nu är man ju nästan besatt av att träna varje dag för annars mår jag inte bra psykiskt”
Vad motiverar dig med livsstilsförändringen och att gå ner i vikt?
Jag tänker alla dem fina kläderna som man kan använda, allt roligt som man orkar göra. Man blir ju mer hindrad i sin egen kropp ju större man är. Blir ju inte yngre heller så detta är ju en guld chans, jag vill orka så mycket mer och nu orkar jag mer också”
Hur belönar du dig med annat än med mat och dryck?
Jag belönar mig inte direkt. Belöning för mig är att se att vågen går på minus, det räcker gott om länge. Men annars så belönar jag mig oftast med en extra träning eller som igår då jag införskaffade mig en ny Apple ipad och digital våg. Funderar även på att införskaffa mig en stegräknare”

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!