Maria, Vad är dina bästa tips för den som vill lyckas gå ned i vikt med Slanka VLCD?

Låt det ta lite tid att hitta vad som fungerar bäst för dig. Vilka tider du ska ta dina måltider och vilka smaker du föredrar bäst bland Slankas soppor och shaker. Kanske vill du ha en shake till lunch och soppa till middag. Kom ihåg att dricka mycket vatten och när det känns tufft fokusera på målet. Ditt mål kanske är att klara 3 veckor på Slanka Maxi väga under en viss vikt eller komma i favorit jeansen. Genom att fokusera på målet kommer du ur de tillfälliga svårigheterna och du får mer motivation att ta dig framåt.

Hur har du tränat? Eller har du tränat nu under Slanka Maxi?

Jag har tränat en del under Slanka maxi men inte så mycket som jag kanske hade önskat men det har berott på mitt schema i övrigt. Jag har inte känt mig begränsad på något sätt att utföra min träning medan jag går på Slanka maxi. Jag har tränat främst genom att cykla, lyfta vikter och börjat så smått på löpbandet. Har man möjlighet tycker jag det är skönt att lägga sin träning i samband med intag av en av sina måltider. Då jag ofta brukar ta en banan efter träning kan jag nu istället ta en av min shaker när jag är färdig med träningen.

Vilken/Vilka har varit dina favoritsmaker i Slankas produktsortiment?

Absolut Slanka Mintchoklad!! Mint och Choklad är två av mina absoluta favoritsmaker överlag och denna shake är så mild och krämig, helt perfekt. På andra plats kommer nog Slanka Apelsin/Mango som jag tycker mig känna olika smaker slå igenom varje gång jag dricker den.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!