Linda, Vad är det första du ska göra när du har nått din målvikt?
Köpa nya kläder och fira med min sambo. Kanske gå på bio.

Hur tränar du på Slanka Maxi?
Jag tränar varierat alla dagar i veckan, oftast blir det 30-60 min om dagen. Har dock börjat införa vilodagar nu också då kroppen måste vila.

Hur ser en typisk dag ut för dig på Slanka Maxi? När tar du dina Shakes?
Jag tar min Slanka Shake kl 8-9 på morgonen, min lunch Shake kl 15-16, och min Middagsshake kl 20-21. Dricker tre liter vatten under dagen, ibland promenad med vagnen under dagen och tränar oftast 30-60 min på kvällen innan läggdags.

Hur hanterar du helger, dvs vad gör du för att ”stå ut” när alla andra har helgmys under Slanka Maxi? 
Jag härdar ut. Har inga problem av att bara sitta bredvid medans dem äter. Slanka smakar så gott så det är inga problem faktiskt. Det gäller att bestämma sig och inte att sitta och tycka synd om sig självVad har du för delmål med viktminskningen? Att gå ner till minst 90, och sen 80 kg. Nöjd är jag mellan 75-80 kg

Hur har du gjort för att stå emot hungern och suget?
Jag har inget problem med något av det faktiskt. Shakerna har tagit bort det helt, och man får mycket hjälp av ketosen.

Vad säger du till vänner/omgivningen som trugar med fika/mat när du går på Slanka Maxi? 
Jag har inte behövt säga något speciellt faktiskt. Dem respekterar mina val.

Kan du ge dina bästa tips för att hålla uppe motivationen?
Keep your mind on the goal. Detta är bara kortvarigt, det är bara några få veckor och sen väger du på ett ungefär där du vill väga, om inte annat så är du ju mindre. Riktig mat må smaka jätte gott, men du lär ju få äta det senare igen, dock i mindre portioner. Slanka varar ju inte för evigt.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!