Hej!
Nu har första veckan med Slanka Maxi nått sitt slut och det har gått mycket bättre än vad jag förväntade mig och resultaten är fantastiska. Vågen visar -5kg och -13 cm i midjan vilket är en fantastisk känsla. Motivationen är på topp och jag kan knappt vänta på att påbörja nästa vecka.
Jag har promenerat 30 minuter på lunchen varje dag och tränat på kvällen utan problem. Jag har varit hungrig men inget extremt. Hungern har gått att dämpa med vatten och oftast har hungern börjat komma när det ändå börjar vara dags för en shake. Har även försökt tänka på annat när suget kommer som att måla naglarna för att bli lite glad av färg. Bestämde mig även för att spara undan de pengarna som skulle lagts på utelunch med kollegorna.
Jag har bara provat shakerna så här långt och jag hittade en favorit bland shakerna. Det är Slanka vanilj kryddad med kanel, kardemumma och torkad ingefära – så himla god.
Den största utmaningen har varit att få i sig tillräckligt med vatten,  en sak jag ska fokusera på även nästa vecka tillsammans med att bibehålla promenaderna och träningen.
Jag är oerhört tacksam för att jag fått den här chansen och för det fina stödet av tjejerna i utmaningen och vår Slanka coach.
Nu är det dags för en lunch shake och en promenad.
Jag hoppas ni hänger med oss på fortsättningen av min och de andra tjejernas resa med Slanka och tveka inte att hoppa på den resan ni också.
Kramar från Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!