Hej!
Då var första delen på den här resan slut och jag har gått ner hela 31 kg på dessa 12 veckor.  Helt fantastiskt, jag är redo för nästa steg på resan, det är nu allt börjar.
Den första delen är slut på en  resa som till största del har varit enkel och rolig men sista veckan var varit riktigt tuff för mig och kroppen är mer än redo att börja trappa upp.
Jag har fått ett bra kostprogram av en fin  vän, inte en diet utan ett livsstilprogram som ska fortsätta ge resultat men vara hållbart i långa loppet.
Jag är så tacksam för att jag fått den här chansen. Jag lämnar första delen inte bara lättare utan starkare både mentalt och fysiskt.  Även om det har haft sina upp och nedgångar har jag aldrig ångrat det en sekund det har varit värt det och jag kan  varmt rekommendera det till andra.
Coach Jeanette och tjejerna i viktresan har varit ovärderliga i det här. Även min familj, vänner och kollegor, wow vilket stöd jag fått, även lite utrensning på energitjuvar har skett under resan men även fantastiska tjejer som ger så mycket har kommit in i mitt liv och en arbetsgivare som satsar på mig och min friskvård. Så många dörrar har öppnats och det ska bli så spännande att se  är som väntar framöver. Som min fina chef säger det finns inga problem bara lösningar! Så nu satsar jag fullt ut in i nästa steg. Hoppa på er resa tveka inte resultaten kommer öka motivationen.
Vi hörs framöver tack för allt stöd och pepp.
Stor kram från Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!