Hej
Nu närmar det sig slutet på dessa 3 månader ( 12 veckor) med stormsteg men det är bara början på den långa resan.
Jag har fortsatt på Slanka Maxi och kommer göra det hela vägen efter 7 april börjar jag på Slanka Kombi.

Den här veckan har jag gått ner -1,6 kg och totalt -26 kg. Hittills har jag tappat – 37 cm runt naveln. Tillsammans har vi i gruppen gått ner hela -68,8 kg. Helt galet! Men känns helt fantastiskt! 😀 Allt är möjligt! Det är bara att sätta igång!
Jag har även tränat på som vanligt i veckan och även lite smått börjat springa på löpbandet.

I fredags hade mitt fantastiska gym ordnat med spinning med DJ vilken stämning och jäklar vad man tog ut sig men kul va det.

Och jag kommer numera i mina 2 mål-klänningar, lite till så sitter de ännu bättre 😊 har lite kvar innan mål-jeansen är på men det kommer att komma 😊
Satte även ihop 2 bilder med 10 veckors mellanrum och nog är det skillnad från insidan och ut.

Nu kör vi näst sista veckan, ny vecka, nya utmaningar och nya tillfällen 😊
Kramar och pepp från Helena

Ps. Börja nu så hinner du få lika stora resultat som jag till midsommar – kanske ännu bättre – 🙂 Det är 13 veckor kvar till midsommar nu.

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!