Ny vecka och Nya möjligheter!

Nu börjar man vänja sig riktigt bra med Slanka och det flyter på, förkylning och halsont i några dagar men det botade jag med att göra glass av Slankas shakes – riktigt gott
Händer mycket med kroppen nu kläderna hänger och jag kommer in i mina jeans som jag inte haft på några år och till med skorna känns mer bekvämare.
Jag får komplimanger från både vänner och kollegor – jätteroligt. Har också kommit igång med träning ganska hyfsat.
Försöker också vända allt som känns jobbigt till det positiva man går ju inte ner i vikt om man inte lägger om sin livsstil och det  är bara jag som kan göra jobbet. Det är ingen som sagt  att det är  lätt att gå ner i vikt men det är mer roligt än jobbigt. samtidigt så är det viktigt och tänka långsiktigt och sätter upp mål.
Vad händer då med vikten!!?
Tycker bilden talar för sig själv!! Är så oerhört stolt att jag går in i fjärde veckan med slanka mer taggad än någonsin
Viktnedgång -1,7 kg denna vecka totalt -8.4 kg. Det börjar bli en hel del kg nu!
Ha en härliga vecka!
//Kramar från Helen

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!