Jag heter Helen har fyra barn och 2 barnbarn. De sista åren har det varit trögt med att gå ner i vikt – ämnesomsättningen blir sämre med åldern bl a. Har också tappat greppet om träningen. Jag vill verkligen hitta tillbaka där jag var en gång! Jobbar som säljare inom skönhet men känner mig verkligen inte bekväm längre. Gömmer mig i stora tröjor.

Mitt mål med utmaningen är att gå ner 20 kg. Varför? Kroppen börja säga ifrån ryggen, dålig sömn, orkeslöshet, hälsan m m… listan kan bli lång, Tänk er själva att man går runt med en 20 kg potatissäck varje dag. Den ska jag totalt bli av med.

Har de senaste åren bantat mig tjock. Gud, vilket dåligt samvete man lever med varje dag! Man tänker varje söndag att i morgon måndag börjar jag och mår då ganska bra för stunden … sen rullar det vecka efter vecka. Det ska jag sätta stopp för nu!!

Så jag tänkte hur ska jag lyckas, Det första jag gjorde i god tid – bytte gym – inte för att jag sprang ner dörrarna på det det andra. Sedan tänkte jag att kanske jag ska ge mig själv en personlig tränare några timmar så jag kan lära mig och träna rätt från början. Detta har jag också gjort. Men det finns ju något som fattas – MAT!! Hur ska jag fixa detta jag som är sockerberoende äter ofta skräpmat? Men nu har jag alla möjligheter med Slanka som är både gott, nyttigt och smidigt att ha med sig vart man än är. Samtidigt en duktig coach som heter Jeanette som ska hjälpa mig genom detta. Det kan ju inte bli en bättre start på detta året!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!