Hej Alla!

Det har varit en riktig tuff vecka när jag kört den 4:e veckan på Slanka Maxi.
Tyvärr har jag inte prioriterat mig själv denna vecka så som jag brukar och varit mycket noga med tidigare 3 veckor. Jag har sovit för lite och glömt att äta 2 dagar. Inte alls bra. Just nu visar vågen – 2 kg denna vecka.

Antar att man får vara glad för det men det känns sjukt tuft. Vill att jag ska rasa mer varje vecka i vikt.
Vill att allt bara ska flyta men det gör inte alltid det. 🙁

Har fått sälskap av ett bonus husdjur denna vecka så det har blivit både milslånga promenader och även kortare nu under arbetsveckan.
Dricka mycket vatten behöver man har jag märkt denna vecka. Glömt min kära vattenflaska överallt. Min mage har inte fungerat alls.

Ja ja nya tag denna vecka. Måtte jag hålla i mig …. Just nu idag känns det hopplöst.
Ändå är jag glad bakom tröttheten.
– Jag har totalt tappat från 101,5 kg till 89,5 kg Tjoho! på 4 veckor! Tack Slanka Maxi 😀

Kram på er!

Vill du också prova Slanka? Handla här!

Coachens tips till Hanna:

Alla kan komma in i en svacka emellanåt men det är oerhört viktigt att äta samtliga 3 Slanka måltider per dag under Slanka Maxi – annars går kroppen in i svältläge och kroppen tar av muskelmassan istället för fettreserverna. Inte konstigt att du känner dig trött och slutkörd. Dessutom är det viktigt att dricka 3 liter vatten – speciellt nu när det börjar bli varmt ute och just om du tränar mycket är det av ännu större vikt, att dricka minst 3 liter vatten per dag under Slanka Maxi. 

Försök att se viktminskningen utifrån ett större perspektiv, det har tagit tid att lägga på sig övervikten. Extrakilona har inte kommit till över en natt – det har tagit år. Ge det tid att få övervikten att försvinna. Slanka Maxi är väldigt effektivt. Vila i tryggheten att kilona kommer att försvinna och njut och ha roligt under tiden. Stressa inte – det för inget gott med sig.

Unna dig roliga saker under din viktminskningsresa. Ett skönt bad. En rogivande promenad med vacker utsikt på kvällarna – eller mornarna. Njut och ta in. Ett gott te.

Träna mentalt varje dag att njuta av annat än mat och dryck. Det är ”det här” vi ska bli experter på. Även efter viktminskningsfasen. Det är en ny livsstil. Varje dag ska vi leva upp till den.
Heja Hanna!  Det här fixar du, du har fått fantastiska resultat på kort tid!

Vill du också prova Slanka? Handla här!