Följ Slankas Oktobermodell Sanna som är 49 år, 153 cm lång och väger idag runt 74 kg. Midjemåttet var i ansökan ca 81 cm och Höftomfång är 106 cm.

Sanna har kämpat länge mot mot extrakilona men är beredd och motiverad till en kickstart och köra igång på Slanka Maxi under 3 veckor. Häng med på kickstarten du också som sätter igång på måndag den 1 oktober! Sanna kommer motivera alla Slankas läsare i bloggen, facebook och på Instagram med sin viktresa. Vi ses och hörs där dagligen måndag till fredag!

Kramar och heja oss från Sanna!

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här!