Hej!
Sanna heter jag, börjar idag med SLANKA MAXI idag och tre veckor framåt. Jag är mamma till tre underbara tjejer där handbollen dominerar min och familjens tid. Jag tar min SLANKA MAXI med mig på morgonen under färd till jobbet men ibland känns mitt liv att jag bor i min bil de dagar jag stressar hem från jobbet för att köra till och från handbollen. Här kommer Slanka Maxi in i mitt liv när jag behöver den som bäst. Att kunna ta en Slanka när jag är på springande fot.
Jag/Vi är så förälskade i livet och vi älskar livet och vi älskar att skratta – mycket.
Häng med mig på viktresan!

 Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här!