Hej! Elin Kööhler heter jag och är 22 år.

Sedan jag slutade med fotboll i mitten av tonåren har vikten stigit.
Till hösten ska jag göra ett nytt försök till att plugga på högskola och jag vill att detta blir MIN nya start och jag önskar därför Slankas hjälp, då jag inte kan göra denna viktresan själv,
– Jag vill hitta tillbaka till mig själv, till den person jag egentligen är, och just nu står väldigt många kilon i vägen för det.
Min förhoppning, när jag är Septembermodell 1/9 – 21/9, är att jag får känna pressen av att vecka efter vecka, bevisa för andra och framförallt mig själv, att det sker någonting. Att vikten går neråt, att framsteg syns.. För jag behöver verkligen se en skillnad. Nu är det min tur att lyckas!
– Häng med på viktutmaningen med Slanka Maxi du också – tillsammans klarar vi det här!

Kramar från Elin

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här!