Över halva tiden har nu gått och det går fortfarande förvånansvärt bra. Har inte vägt mig denna vecka sedan i måndags – däremot har jag mätt mig istället.

Hade skrivit upp måtten den 6/11 när jag började och dom var då:
Midja=118cm, Rumpa=116cm, Bröst=117 cm. Igår mätte jag mig igen och då var måtten
Midja=111cm, Rumpa=110cm, Bröst=114cm.

Känner mig faktiskt stolt över mig själv, för första gången på väldigt länge. 😊 Att jag klarar av Slanka Maxi utan problem. 😊Stolt också när jag handlar och kan gå förbi fikabrödet, glassdisken eller chokladhyllan – också utan problem. 😊 På sjukgymnastiken där jag går för mina leder och för speciellt ett knä som krånglar, tycker jag crosstrainern är härlig att använda, då hela kroppen kommer igång, även om jag får ta det lite försiktigt med knät.

Annars får det bli skogspromenader med hunden Oskar och sen väntar jag på att få sitta upp och rida igen, på mina hästar Sätra och Brolle. Nu stundar helgen och sen kör jag sista veckan med Slanka Maxi. Ha det gött alla. ❤

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka Viktcenter? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka Viktcenter? Handla här!