Hej alla. Hoppas att Ni haft en härlig helg.
Själv har jag haft det  jobbigt de senaste dagarna, men inte på grund av Slanka dieten utan ledvärk som blir extra svår när det är väderomslag.

Ena morgonen -7 grader och samma dag på kvällen spöregn.. :-/   Men nu har det kommit snö och är några kallgrader så jag hoppas det håller sig så ett tag. När det varit rått och kallt så har vi myst med kaminen tänd och vid fredagsmyset framför Idol intogs den goda Slanka Kycklingsoppan. I pauserna blev det planering för veckan som kommer efter min Slanka Maxi period. Då ska jag börja köra Slanka 5:2 och äta bra. Det finns ju sååå många goda, enkla recept att ta del av, så jag känner mig verkligen ”peppad”.

Förresten kan jag tipsa om vad man kan ta om man behöver hålla igång magen bättre under Slanka Maxi dieten. Ta i 1-2 tsk  kokosolja i kaffet och ta en frukt och en frukt och fibertablett om dagen (OBS. inte tärningarna) med mycket vatten till.

Sen vill jag tipsa Er om att Slanka säljer små minttabletter om man vill fräscha upp sin andedräkt ibland.

Då så kör jag sista veckan och hoppas på bra slutresultat för denna perioden, sen fortsätter min viktresa här hemma.  Ha det gött.   🙂

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gun går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(very lov calorie diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Häng med på viktresan och handla här!