Vågen visar fortsatt bra resultat – 5,4 kg ner på 1 1/2 vecka. Jag känner mig såå nöjd. Totalt viktnedgång hittills  11,6 kg ner sedan starten den 6/11, utan problem låter otroligt, men det faktiskt så för mig.

Nu kan jag äntligen se ett mål som jag kan nå, nått jag inte klarat på många år…att komma under 80 kg. Då har jag vunnit en seger som säkerligen blir till nya mål när jag ändrar min livsstil.

Har passat på att baka Slankas glutenfria, sockerfria ”grötbröd” som coachen Jeanette tipsar om på bloggen. Det är bakat av grötpåsarna från Slanka och  man kan rosta och äta det med gott samvete, sen när jag kommit igång med 5:2 . Nu ligger bröden i frysen så länge. I morgon får ni receptet på det – kika in då på bloggen! 🙂

Så nu mina vänner  ”skålar” jag i Chokladshake för att fira och uppmanar alla som känner behov av viktnedgång, att ta hjälp av Slankas produkter. Ha det gött. ❤

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gun går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(very lov calorie diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!