Ny dag och nya tag. Har man så små barn som jag har så händer det mer änn ofta att man sover dåligt. Startade därför morgonen med en Slanka Cappuccino shake. På Slanka Maxi dieten får man dricka kaffe men svart, utan mjölk och socker. Det har jag lite svårt med. Det är därför det är så bra att det finns en smak av Cappuccino. Tänk på att sova när du har möjlighet och känner att du är trött. Studier visar att man har sämre förmåga att gå ner i vikt om kroppen är trött.

Jag var med min man och barnen på Gröna Lund. Vad sugen man blev på allt gott runt om. Popcorn, sockervadd, coca cola, våfflor, glass, you name it! Men jag tog med mig min Slanka shake flaska och min Slanka Jordgubb shake som också är en av mina favoriter. Den snygga flaskan funkade super bra. Lilla gallret i flaskan gjorde att shaken blev perfekt omskakad.

Matberoende är som det låter ett beroende som cigarett beroende, spelberoende mm. I dagens samhälle kommer man alltid utsättas för frestelser. Det handlar om att lära sig att hantera sitt beroende. Kunna säga nej till sig själv oavsätt hur svårt det kan vara. Att lära sig att leva i ett samhälle där frestelserna finns oavsätt om det är doften från pizzerian, omslaget på en mattidning eller bara den där snickersen som alltid finns nära till hands när man väntar i matbutikens kassa.

Vill du också gå ned i vikt med Goshia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Goshia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Goshia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Goshia och Slanka? Handla här!