Härom dagen så provade jag Slanka Green Soup med spenat. Jag är personligen inte speciellt förtsjust i spenat men gav det en chans. Den var helt okej i smaken. Favoriten är dock Slanka Kycklingsoppan. Du som kör på Slanka Kombi eller Slanka Balans dieten: tänk på alla härliga solmogna grönsaker som finns att köpa nu. Grönsaker är både nyttiga och kalorisnåla. Gör en sallad med olika grönsaker eller mixa ihop till en soppa. Det bästa för att hålla vikten eller gå ner i vikt är att hålla en vegetarisk eller vegansk kost.

Om du har svårt att hålla en vegetarisk kost så ät fisk, kycklingfile utan panering och ägg. När det gäller ägg så ät inte äggulan. Den innehåller fler kalorier än äggvitan och är inte bra för kolesterolet. Jag gav mina ägggulor till mina hundar.

Lite fler tips: Nu när det är tid för grillningar så kan det vara extra svårt att motstå en stek. Prova då att grilla en tomat, aubergine eller paprika. Byt ut din vanliga salt till örtsalt. Om du steker något så försök att steka på kokosolja. Vi hörs snart igen! Nu kör vi på!

Kramar från Gosia

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Goshia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gosia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!