Första veckan med Slanka Maxi är avklarad, det gick som en dans! Jag är hur positiv till detta som helst. Nu taggar vi ännu en vecka med Slanka Maxi. Återuppta träningen och fortsätta med de goda Slanka Shakerna och Sopporna.

Idag ska jag tipsa er om mina personliga favorit träningsövningar!

Mina favoriter är dans, promenader, powerwalk där man även rör hela kroppen. Älskar även crosstrainern och cykeln.

Plankan är ingen favorit men nu orkar jag plankan längre än vad jag gjorde i början – men den är ju så effektiv, därför får den ändå vara med på min lista. Träningen ska vara kul, det blir mycket blir lättare att träna och hålla gång då. Annars är risken att träningen blir ett tvång, något man inte vill göra och då blir träningen inte av. Man vill se fram emot träningen.

Det bästa med träningen är att den ger endorfiner och frid i sinnet. Du blir glad, harmonisk och den påskyndar viktminskningen – det är med andra ord bara fördelar. Nej, nu ger vi oss ut på en träningsrunda – eller hur mina Slanka vänner!

Trevlig helg! Efter helgen ska jag ta upp hur jag njuter av annat än mat och dryck under just helgen- det ska vi ju bli experter på under livsstilsförändringen med Slanka.

Vi ses efter helgen – lite lättare och Slankare 😉

Kramar från Linda

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!