Hej på er!

Nu har snart första veckan gått och jag tycker det har gått väldigt bra! Känner mig pigg, mätt och har inget sug efter något speciellt. Imorse tog jag mig ner till gymmet där det blev en tur på cykeln och några lyft. Jag provade även några minuter på löpbandet.

Sen var det dax att åka till universitetet där jag tog min första shake och passade även på att ta en lite promenad och njuta av hösten innan kylan slår till.

Får se vad helgen kommer bjuda på för utmaningar vad gäller fredagsmys och annat gott.

Hoppas ni får en trevlig helg!

Kramar från Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!