Den näst sista veckan på Viktutmaningen har jag mest suttit inomhus då jag varit förkyld. Veckans foto får blir ett med solbrillor på den här gången

Det är så svårt att inte gå till skåpet i nalla godsaker om det finns hemma, därför försöker jag aktivt se till att det inte finns så mkt gott hemma. Det är så mycket lättare att fatta ett snabbt beslut i affären och inte handla på sig en massa onödigt än att ständigt behöva säga nej i tanken – om jag har det hemma, liggandes i skåpen. Istället har jag laddat upp ett förråd med Slankas smarta lågkalorimat: shakes, soppor, Havremål, pudding och Måltidsbitar.

Blir jag riktigt sugen brukar jag ta en Slanka Vanilj med lite jordgubbar eller en av Slankas Måltidsbitar med kaffe. Riktigt gott!! Cola light med en citronskiva och is som tillhör är också en av mina favoriter.

Jag håller mig runt mina -5.3kg. Försöker hålla balansen med Slanka Balans och kommer fortsätta med det tills jag känner mig mentalt redo att fortsätta min viktnedgång igen. Nu har jag verktygen!

Vecka 11 Viktutmaningen
Dagens vikt: 88,1  (+/- 0 sedan förra veckan)
Totalt under perioden: -5,3 kg
Midjemått:  99,6 cm (+-0 cm)
Totalt: -6 cm

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen?
Handla 
här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!