Hej alla Slanka läsare!

För ca 1,5 år sedan använde jag Slanka och lyckades gå ner ca 12-13 kg. Jag har nu gått upp ca 4 av de kilona och känner att jag vill göra en ordentlig förändring i mitt liv. Jag tror att jag tillsammans med Slanka och coachning från er kommer att lyckas gå ner och hålla min vikt. Jag är 170 cm lång och väger idag strax under 90 kg. Jag vill göra en förändring i mitt liv för att må bättre och känna mig gladare. Att kunna gå in i en butik och prova de kläder jag vill och även känna mig bekväm i dem är en stor morot. Ett annat mål jag har är att börja springa och klara minst 5 km långa lopp och med en lättare kropp tror jag det är högst möjligt. Jag är till våren färdig förskollärare och vill börja mitt nya yrkesliv full av energi och glädje 🙂

Jag kan vara väldigt beslutsam och målmedveten, men när det kommer till min vikt känner jag att jag nu verkligen skulle behöva någon att bolla med. Få stöd men framför allt nån som pushar mig att prestera fullt ut. Häng med mig på viktresan med Slanka – du också! 🙂 tillsammans är vi starka!

Jag är redo att dela med mig av min resa.

Nu kör vi fullt ut på Slanka Maxi i november!
Här är mina startmått och jag kör igång måndagen den 5/11, följ mig då:
Vikt: 88-90 kg (pendlar lite)
Längd: 170 cm
Midjemått: 105 cm
Ålder: 31 år

//Kramar från Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!