Hej kära Slanka läsare!
Vart tog denna vecka vägen? Redan 2 veckor med Slanka Maxi är helt otroligt.
I veckan körde jag igång med min PT trodde det skulle bli en mjukstart men där hade jag fel hon körde totalt slut på mig otränad som jag är. Känns som jag är på gång iaf.
sug efter socker totalt borta, sug efter mat … nja kan väl inte sticka under stolen att det läskas i munnen ibland. Men med slanka 3 gånger om dagen håller jag mig mätt och belåten känner mig också piggare och har mer ork.

Av erfarenhet så vet jag att man inte rasar i vikt hela tiden men jag är nöjd med min viktnedgång denna vecka har nästan gått ner en storlek på kläderna och det är ju där man ser resultat. Förra veckan tappade jag 5,4-
Och resultat för denna vecka -1,3 kg. Totalt -6,7 tillsammans.
Klappar mig igen åter på axeln, Tack Slanka.

Denna vecka har jag valt ett kort på mitt jobb (Åhléns) där jag jobbar som säljare. Och det andra kortet är från gymmet som heter Improve som är grymt fräscht där kommer jag lägga ett antal timmar på i veckan. Jag hoppas ni följer med mig på min resa och att jag kan fortsätta och inspirera och överraska er med en förvandling av min själv.
Ha en underbar vecka.
Kram Helen🤗

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!