Hej kära Slanka vänner!
Då var även vecka 3 på Slanka Maxi avklarad och även den här veckan har gått bra inga sug och ingen hunger. Har varit sjuk sen i torsdags så har fått ställa in lite träning. Den här veckan har resultaten inte varit lika hög som de andra veckorna med fortfarande -1kg. -10 på 3 veckor så jag är så nöjd! 😀

Jag gjorde en sammanställning var jag tappat runt om på kroppen under dessa tre veckor och det har absolut hänt en del så det går ju framåt.

Jag har försökt hitta alternativa belöningar och vad man kan som alternativ i för något gott i soffan på kvällen.

Bland annat sparar jag undan motsvarande vad en utelunch kostar varje gång kollegorna går ut och käkar och som jag förut skulle följt med på. Dessa pengarna används sedan till något för bara mig. Har bland annat blivit en liten tatuering jag velat ha.

Jag har köpt hem nya tesorter, lakrits teer, champagne te mm som blir kvällsmyset i soffan. Jag har även köpt hem flera nya nagellack och brukar fixa med det på kvällarna.
Snittblommor som piggar upp.

Nya roliga kryddor att smaksätta shaker och sopporna med. Kalori- och sockerfria smakdroppar med smak av cocos, karamell, Maple och jordnötter att smaksätta shakerna med. Så det går att variera och ”lyxa” till det på massa sätt och drick inte ur shaken varje gång häll upp i fina eller roliga glas så blir det mer av en måltid även om shaken är perfekt när man har bråttom eller är på språng. Men glöm inte att bara för att man inte äter så kan man ändå göra en det till en måltids stund.

Favoriten är fortfarande Slanka Vanilj med kanel, ingefära och kardemumma så himla god och vilket är vad jag ska dricka nu som dagens första mål och efter en supergod kopp lakritste och tagga för förhoppningsvis en frisk vecka 4 på Slanka Maxi.

/Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!