God morgon allihopa!
Ett par dagar med Slanka har gått nu (tjuvstartade innan helgen😋) och jag måste tyvärr medge att det inte går superlätt. Huvudet är fortfarande inställt på att ”shit, jag får inte äta vanlig mat på ett tag!” och därför tycker mage och sinne att A L L T i denna värld är gott och lockande.
Men. Högskolan börjar idag (skriver detta på måndag) och jag hoppas att huvudet då får fokusera på annat och att jag får inte lite mer rutiner.
Hoppas hoppas! 🤞🤷🏼‍♀️

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här!