Då var vi igång!

Är ute på förskola nu och har praktik och det blir en ganska stor omställning från fruktstund, lunch och mellis med mera till att bara hålla sig till sin Slanka shake. Så det kurrade lite i magen innan lunch men kan säga att min Slanka Jordgubbsshake var himmelskt god 😋.

Ska testa att skjuta frukosten lite längre fram på dagen tror jag. Kan nog ta några dagar att hitta de tider som passar bäst för en själv.

Hoppas ni hänger med mig på min resa!

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!