Hej alla Slanka vänner!
Det har varit några utmanande dagar för mig, min minsting fyllde 5 år i onsdags och det bjöds på glass i stora lass.
Imorgon blir det kalas med släkten och jag har bakat kanelbullar och fyllt tårtbottnar och lagt köttet i marinad och det blir grillning.
Men det har faktiskt gått bra!
Det luktar ju fantastiskt gott och jag har levt på det helt enkelt 😄
Mitt sista inlägg kommer på måndag och jag är lika spänd som vanligt inför vägningen på söndag!
Kan jag ha lyckats nå mitt mål redan med vikten?
Mina arbetsbyxor har åtminstone blivit alldeles för stora och jag har varit tvungen att införskaffa mig ett skärp! Det är ett positivt tecken!
Hoppas att ni får en helt fantastisk helg med strålande sol!
Kram
Emma
Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

 

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.