Slanka ViktCenter – Blogg

Nu är det din tur att lyckas gå ner i vikt – med Slanka Deli Diet är det inte svårt

Med Slanka Deli Diet får du en sund måltidsersättning på mindre en 2 minuter men med få kalorier, endast 170-180 kcal per måltid. Välj mellan Slankas goda soppor, shakes, puddingar eller havremål. Du sparar både tid, pengar och kalorier. Härhittar du Slankas webbshop- principen är enkel, ju fler måltider du byter ut mot Slankas smalmat, desto snabbare går du ner i vikt.

Här kan du läsa om andrasom lyckas gått ner med Slanka- och som håller vikten efter flera år.

Följ våra inspirerande månadsmodellersom bloggar om sina viktresor med Slanka – bli inspirerad du också – härkan du följa deras livsstilsresor med Slanka!

Det finns flera sätt att gå ner i vikt. Välj ett sätt som passar dig och din livsstil. Härkan du läsa om Slankas olika viktprogram – välj mellan Slanka Maxi, Slanka Kombi, Slanka 800, Slanka 5:2 eller Slanka balans.

Du vet väl att du enkelt kan variera Slankas måltidsersättningar som en bas och kan få en ny smak varje dag, här kan du hitta dina favoritrecept!

Här kan du hitta läckra recept inför julenhur du kan variera din Slanka!

läs mer

Maria: så gjorde jag för att lyckas med viktminskningen

Maria, hur har du tänkt när du har haft en tillfällig svacka?

Även här har det gällt för mig att fokusera på målet. Vid till exempel sjukdom har jag tänkt hur ska jag lösa det hör nu, men man får försöka komma runt det på bästa sätt och sedan fortsätta med sin plan.

Vad har du för delmål under din viktresa?

Under Slanka maxi har jag har fokuserat på en vecka i taget då jag tycker det känns motiverande att kunna pricka av något under sin resa. Så varje söndag har jag gjort en lite bock i almanackan. Sen har jag även haft ett delmål att gå ner 5 kg allt utöver det ser jag som en stor bonus.

Hur har du belönat dig med annat än mat och dryck under den här tiden när du har gått på Slanka Maxi?

Jag har inte direkt känt något behov av att belöna mig själv då jag tycker det gått så bra ändå. Men jag gillar nagellack i olika blå och lila nyanser och efter första veckan köpte jag mig två lite dyrare lack för att festa till det lite.

Har du några hemliga knep att dela med dig av – för alla oss som vill lyckas gå ned i vikt 🙂

Nej inte direkt för då skulle jag nog inte va i den viktsituation jag är nu. Men något jag har lärt mig under Slanka maxi är att te kan vara ett så bra substitut att ta till när man känner sig hungrig. Ibland handlar det om att man är så van att stoppa något i munnen när man har tråkigt eller är sugen på något och lära sig att byta ut detta mot att istället se fram emot en kopp te är ett stort steg på vägen.

läs mer

Maria: -9,8 kg på 3 veckor med Slanka Maxi

Hej!

Då var min tid som novembermodell för Slanka slut. Slutresultatet blev nästan -10 kg!! (-9,8kg) och 12 cm mindre kring magen. Jag är så nöjd med mitt resultat efter 3 veckor med Slanka och tror nog jag kunde gått ner lite till om jag inte blivit sjuk och fick ställ in all träning sista veckan.

Längtar så efter att få börja dricka mitt te med mjölk nu. Sista veckan gav jag upp te och drack bara varmt vatten när jag ville ha något varmt att dricka så verkligen på tiden nu.

Tack alla som följt mig på den här resan!
/Maria

läs mer

Är så nöjd med min viktnedgång hittills med Slanka

Hej på er!

Snart, snart har mina tre veckor gått! Tycker denna resa har gått väldigt bra och jag är så nöjd med mitt viktresultat hittills.

Jag har fått en riktig kick-start och jag är så laddad att försöka hitta en hållbar livsstil för mig efter Slanka som gör att jag kommer leva ett lättare liv. Jag har några till kilo jag skulle vilja bli av med och det tänker jag försöka göra med en långsiktig plan med både kost och motion inräknat. Vill passa på och tacka alla på Slanka för den här chansen och önskar er och alla Slankas följare en riktigt härlig helg!!

Kramar Maria

läs mer

Intervju med Maria, del 2 – fokus på målet

Maria, Vad är dina bästa tips för den som vill lyckas gå ned i vikt med Slanka VLCD? Låt det ta lite tid att hitta vad som fungerar bäst för dig. Vilka tider du ska ta dina måltider och vilka smaker du föredrar bäst bland Slankas soppor och shaker. Kanske vill du ha...

läs mer

Mitt sötsug är borta

Hej på er all!

Veckan rullar på med skolarbeten. Sitter nu hemma och skriver på en rapport hela dagen. I vanliga fall brukar jag alltid behöva ha både läsk och gottis hemma och muta mig själv med när arbetsmoralen vacklar men inte nu inte.

Motivationen och orken kan fortfarande vackla såklart men det finns inte det minsta sug att börja gå och leta i skåpen efter något sött. Känns så befriande och jag kommer verkligen jobba för att ha kvar den känslan när min tid på Slanka Maxi når sitt slut.

Hälsningar Maria

läs mer

Lär känna Maria bättre intervju del 1

Hej Maria! Vad roligt att träffa dig och att alla vår Slanka följare får lära känna dig lite bättre! Du är ju Slankas inspirerande November-modell. Berätta vad var det som fick dig att våga söka att bli Månadsmodell för Slanka?

Jag kände att jag ville prova något annat och genom att bli ansiktet utåt för Slanka under en månad så kände jag att jag skulle få den där extra knuffen som behövs för att ta tag i min vikt. Genom att man visar upp resultat och progression så får man extra motivation och ”press” på sig att göra bra ifrån sig.

Hur har de här 3 veckorna på Slanka Maxi varit, har det varit tufft att blogga, gå på Slanka Maxi och jobbat samtidigt?

Ja ibland har det känts tufft när man inte vet exakt vad man ska skriva när den ena dagen är den andra lik. Men det har aldrig känts stressande att blogga. Sen vill man gärna ta inspirerande och fina bilder på sina slanka måltider men varje gång jag ska dricka en shake glömmer jag bort det där med fotografering och har fått i mig halva redan när jag kommer på mig själv.

Hur har du tacklat hunger och sug i den här ruggiga hösten?

Jag har antingen haft väldigt tur men jag har inte känt något sug eller hunger under min tid på slanka maxi. Det kanske var under dag 2 och 3 under första veckan men då fokuserade jag på målet och hur bra jag kommer må då jag är klar och hur nöjd jag kommer vara över min egen insats.

Berätta mer din tidigare vikthistoria?

Jag har alltid varit lite överviktig men i 20 års åldern drog det iväg snabbt och helt plötsligt hade jag 20-25 kg övervikt som jag sedan har försökt bli av med med blandat resultat. Jag tror mitt största problem är att jag gillar mat och olika smaker väldigt mycket och det kan lätt bli för stora portioner eller att jag tar om fast jag egentligen redan är mätt. Sen är jag alldeles för förtjust i choklad. Jag tycker det är ett bra råd att själv skriva ner varför man tror man är i den viktsituation man befinner sig det ger en en möjlighet att se på situationen utifrån med nya ögon och kan hjälpa en att lägga fram riktlinjer för att komma till ett mer önskat viktläge.

I morgon fortsätter intervjuserien med Maria – missa inte den!

läs mer

Marias viktnedgång efter 2 veckor på Slanka Maxi – 7,5 kg 😀

Hej på er alla!

Då är vi inne i vecka 3, kan knappt tro att det har gått så fort. Vägde mig idag och vågen visade ytterligare -3 kg!! Trodde inte jag skulle få så bra resultat under andra veckan och jag är så nöjd. Totalt nu har jag gått ner 7,5 kg bli en rejäl klapp på ryggen.

Tyvärr har jag gått och blivit lite sjuk under helgen så får ta det lite lugnt med träningen nu sista veckan. Väldigt skönt att man kan blanda mellan Slankas shaker och soppor och idag blev det en varm och god soppa till lunch. Mums! Jag gillar både Slankas Kycklingsoppa och Slanka Vegetariska Soppa. Så lätta och goda att variera med olika kryddor. Prova att ha i lite curry, senapspulver, vitlökspulver, oregano, torkad persilja, torkad basilika, chili, ja vilka torra kryddor du vill.

/Maria

läs mer

Viktnedgången syns nu!

Hej på er!

Då börjar vi närma oss slutet på vecka 2! Går riktigt fort nu. Har fått kommentarer att jag ser smalare ut vilket känns riktigt härligt och motiverande!!

En av de saker jag har gillat bäst under Slanka Maxi är att jag aldrig behöver tänka på middagar eller matlådor allt är redan klart. Som idag kasta jag ner en Slanka Tropical i väskan och begav mig till Universitetet. Så smidigt!!

Trevlig helg på er alla!! Nu Slankar vi loss! 🙂

Kramar från Maria

läs mer

Motivationstips – Slanka Mintchoklad

Hej alla Slanka läsare!

Nu verkar jag vara inne i en lite tuffare period. Bland annat blir jag snabbt väldigt mätt när jag ska ta min sista Slanka shake för dagen och det är viktigt att jag får i mig den då det är många timmar tills jag tar den första igen dagen därpå. Ska prova att flytta alla mål nån timma tidigare och se om det känns bättre igen.

Tycker det är viktigt att komma ihåg att allt inte kan vara på topp ständigt det här är en utmaning och en som jag med stor glädje tagit mig an. När det känns lite trögt så uppmuntrar jag mig med en Slanka Mintchoklad! Min absoluta favorit smak som ger extra motivation. Lika god varm som kall.

läs mer