Hej på er!

Snart, snart har mina tre veckor gått! Tycker denna resa har gått väldigt bra och jag är så nöjd med mitt viktresultat hittills.

Jag har fått en riktig kick-start och jag är så laddad att försöka hitta en hållbar livsstil för mig efter Slanka som gör att jag kommer leva ett lättare liv. Jag har några till kilo jag skulle vilja bli av med och det tänker jag försöka göra med en långsiktig plan med både kost och motion inräknat. Vill passa på och tacka alla på Slanka för den här chansen och önskar er och alla Slankas följare en riktigt härlig helg!!

Kramar Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!