Hej alla Slanka vänner!
Hoppas att ni får njuta lika mycket av vårsolen som jag!
Eftersom jag började en vecka i förskott går jag går nu in på 3:e veckan med Slanka Maxi och vilken skillnad det är på energi om man jämför med första veckan!
Jag längtar inte efter sötsaker och jag kan säga att jag inte direkt längtar efter mat heller längre, jag trivs med Slanka och jag känner mig nöjd efter måltiderna!
Jag ställde mig på vågen idag!
Ganska positivt överraskad blev jag ändå, jag är nämligen tillbaka till 60-talet.
Äntligen!
Min målvikt som jag ville nå och satte upp från start var 65 kilo, det kändes som att det var en vikt jag kunde tro på och sträva efter, ”drömvikten” är ju att kunna nå 60kg, men där nere har jag inte varit sen jag var gravid med min äldsta son.
Så jag låter den stanna i drömmen så länge och jag kommer definitivt inte bli besviken om jag inte kommer dit 😊
Har ni hittat era favoritsmaker med Slanka ännu?
En av mina absoluta favoriter är Slanka Vaniljshake, med en dutt kanel i!
Det smakar äppelkaka med vaniljsås!
Det är oftast vad jag väljer till lunch. Prova du också!
Ha det toppen och kämpa på!
Kram Emma
Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!