Denna veckan har jag unnat mig ett besök hos fotvården, vilket var väldigt avkopplande och skönt. Jag tycker det är viktigt att man unna sig lite lyx i vardagen ibland. Det ger en ny motivation att kämpa vidare. Annars löper det på som vanligt, kilona verkar rasa av mig i rasande fart, vilket känns skönt samtidigt som jag mår toppen. Bättre än så här kan det knappast inte bli. Om det ibland är motigt när man ser andra äta, så skulle jag inte offra mig och förstöra den viktnedgången jag verkar ha varje vecka. Det är det inte värt. Det är bara att titta bort åt något anat håll eller gå därifrån. Snart har de andra ätit färdigt och du känner dig väldigt nöjd att du återigen klarat av det ännu en gång.

Nu siktar vi på en vecka till. Denna vecka visade vågen på ytterligare -1,8 kg vilket ger en total viktnedgång på -11,4 kg vilket känns helt fantastiskt! Jag är så glad för att jag började på Slanka Maxi för 5 veckor sedan!

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!