Hej alla Slanka vänner!
Nu tar jag ett ytligare steg med Slanka. Nu har jag kört strikt med med Slanka Maxi i fyra veckor. Idag börjar jag min resa med Slanka Kombi och ett inbär att man ska hålla sig till tallriksmodellen alltså lägga till ytligare 500 kalorier men ändå gå ner sakta men säkert på lång sikt.

Träning!
Har inte riktigt kommit igång som jag hade planerat lätt att skjuta upp när det kommer förhinder då blir det inte gjort så där får jag ta mig i kragen.

Det går bra just nu! Jag mår så bra med min nya livsstil – jag ångrar bara att jag inte började tidigare.
Bättre sent än aldrig😀
Alltid spännande och ställa sig på vågen varje måndag.

Startvikt 76,6
Och fram till idag 68,2 kg ! Alltså – 9,4kg Det här trodde jag aldrig, så glad och stolt över mig själv .Tack Slanka och våran fantastiska coach Jeanette som vi har tillgång till när som jäkligast. Den här lilla dockan ni ser på bilden är mitt barnbarn Leona hon väger ca 10kg… och det är vad jag har åstadkommit i viktnedgång hittills. Som mormor blir det lättare att vara aktiv när man har blivet av med massa kg.
Ha en fin vecka!

Kramar Helen

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!