Hej alla Slanka vänner!
Då var andra veckan på Slanka Maxi över och för mig har även denna veckan gått riktigt bra. Jag mår bra, jag tränar och allt flyter på bra.
Jag har tappat något mindre den här veckan vilket jag först såg som en besvikelse men efter att resonerat lite med mig själv så inser jag att varje kilo och varje cm är en framgång. Jag tränar och blir starkare och enligt min våg som mäter massa saker har jag tappat 2 kg fett och fått ett kilo muskler sen jag skaffade vågen den 16/1 vilket är kanon.

Den här veckan har jag gått ner ytterligare – 4kg och -10 cm i midjan så totalt har jag tappat -9 kg sedan starten den 7/1 och -23 cm på två veckor vilket är otroligt. Ska bli så otroligt spännande att de hur det här kommer fortsätta.

Under veckan har jag funderat en del och kommit fram till att jag ska fortsätta på Slanka Maxi så länge jag mår så här bra. Jag har även kommit fram till att jag har låtit vikten begränsa mig och det jag gör och nu har jag bestämt mig för att nu ska inte viktresan begränsa mig.

Jag har varit på favorit restaurangen med vänner, vilket gick bra som helst för jag har bestämt mig. Tror det är jobbigare för omgivningen än för mig. Kommentarer som ”ja men en gång gör väll inget, men lite grönsaker är väll ingen fara” Jag tror min bestämdhet och min motivation är starkare en någonsin och jag blir inte ens lockad. Jag blir bara mer taggad, jag ska nå mina mål.

Jag har börjat gå på boxningspass något jag älskar men inte gjort för att jag tänkt att jag ska göra när jag blir smalare. Men det går ju hur bra som helst. Jag är inte lika snabb eller smidig som förut men det blir bättre och bättre för varje gång.

Min omgivning har börjat kommentera både att viktnedgången syns och att jag ser gladare ut än på länge och det är en grymt bra boost. Tjejerna i Viktutmaningen 2019 och vår coach på Slanka är fantastiskt stöd och ger massa pepp och energi som också är en grym boost.

Egentligen är det jag vill ha sagt hitta ditt mål och din motivation så blir resan så mycket enklare och de svåra stunderna är det lättare att se varför du gör det här. Låt ingen eller inget begränsa dig och framför allt begränsa inte dig själv. Kan jag, kan du. Tveka inte att starta din egen resa. Nu kör vi igång vecka 3 på Slanka Maxi. Häng på du också!

/Helena

Vill du också gå ned i vikt med Slanka och Viktutmaningen? Handla här

Slanka Maxi innebär att man går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Deltagarna i Viktutmaningen får också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Viktutmaningen och Slanka? Handla här!