Hej bloggen och alla läsare!

Helgen har inte varit helt enkel. Jag följde med på en massa festligheter och restaurangbesök. Jag åt inget och är förvånad hur bra jag klarade av frestelsen då min man åt jättegod thaimat och sonen åt köttbullar med mos. Men tack vara Slanka Shakerna och att de innehåller 100 % fullvärdig näring så är suget för all sorts mat helt bortblåst. Ingen träning i lördags då det var min vilo dag, då shoppade vi istället på nova Lund. I söndags så blev det återigen träning. Vägde mig idag och vågen stod på 99.6 kg, dock så hade jag druckit 1.5 liter vatten samt intagit en Slanka Shake Shake precis innan vägningen så väger nog lite mindre.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!