Det är så roligt att se att min mage har blivit så mycket mindre och låren har smalnat på sig. Efter 2 veckor har jag sammanlagt gått ner från 82kg till 76,9kg med andra ord 5 kg på 2 veckor. Den enda motionen jag har haft var promenader.

Jag har tidigare kört Slanka lite till och från. Jag började med Slanka för lite mer änn ett år sen och gick ner hela 10 kg efter graviditeten med andra barnet och gick ned 10 kg på 3 månader. Men sedan upptäckte jag att jag blev gravid igen och då slutade jag med Slanka. Jag gjorde en paus.

Jag vänder mig nu till er som försöker bli gravid, är gravida, har nyligen fött eller är i en period i livet där det inte är läge att börja med en diet. Om det inte är dax för Slanka just nu så är det jättebra att fortsätta följa sidan. Läsa inlägg, Ta emot tips om vad man kan göra för att gå ner i vikt. För när dagen kommer då du bestämmer dig att nu är det läge att ta tag i vikten så är du redan förberedd. Då har du samlat på dig mycket kunskap och får inte en rivstart. Du har mentalt hunnit förbereda dig på det som ska hända. Att du ska gå ner i vikt och att det kommer bli kämpigt.

Kampen med vikten börjar i huvudet. Huvudet styr sedan din kropp och alla förändringar som sker i samband med en viktminskning. Magsäcken börjar krympa och att fettförbränningen sätter igång. Det är den mentala inställningen som man måste börja med. Om du är en stressad person som lever under mycket press så kan det vara svårt att fokusera på ditt mål och svårare att kämpa. Jag kan rekommendera att gå på yoga eller meditation. Yoga och meditation kan hjälpa till med att varva ner hjärnan så det blir enklare att fokusera på sitt mål och kämpa.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gosia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gosia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!