Hej på er alla!

Då har första veckan med Slanka Maxi nått sitt slut och vågen visade på -4,5 kg!! Känns riktigt härligt måste jag säga och ger en riktig sporre inför den nya veckan. Först var jag så fokuserad på att klara de första dagarna så nu är det tid att slå om och fokusera på det stora målet till att börja en hälsosammare livsstil.

Av Slankas soppor och shakes så känner jag att shakerna passar mig bäst. Fick tips av min Slanka coach att krydda en vanilj shake med kardemumma och det blev en riktig helgstämning, fantastiskt gott!

Den här veckan ska jag fokusera på att röra mig mer och hitta en rutin som fungerar för mig. Hoppas ni hänger med mig på fortsättningen av min resa med Slanka.

Hälsningar Maria

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här

Slanka Maxi innebär att Maria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Maria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Maria och Slanka? Handla här!