Hej alla Slanka vänner!

Min resa med Slanka Maxi fortsätter!

Väckarklockan ringer. Jag hoppar i mina arbetsskor klockan 04:55 och ska till att dra upp dragkedjan på sidan av kängorna, drrrrutt säger det bara! Jag kan inte tro att det är sant?!?

Tidigare har det låtit ungefär

”drruttrrrrrrrruuuut” när jag kämpat med att få upp dragkedjan den där sista biten upp på vaden.

Wow!
Vilken bra start på dagen och jag skuttar ut i bilen, vilket jag kan lova inte alls är speciellt vanligt den tiden på morgonen annars!

Jag är på glatt humör under dagen och jag dricker mina 4 liter vatten, men på eftermiddagen tar hjärnspökena över igen och jag lägger mig trött, ledsen och extremt hungrig på tisdagkvällen också.

Jag måste på nåt sätt komma på hur jag ska skrämma iväg alla tankar på mat!

Vi är en familj på 5, var 3:e vecka är vi 6 personer och att stå och laga middag till dom andra medlemmarna varje dag trodde jag skulle vara riktigt psykiskt påfrestande, men det visade sig vara motsatsen!

När min sambo erbjöd sig att laga maten en av dagarna så var det riktigt hemskt att känna dofterna av mat sprida sig i huset, när jag lagar maten så har jag något att sysselsätta mig med.
Och det är aldrig lika uppskattat av mig att sätta mig ned och äta min egen lagade mat som när någon annan gjort den.
Man blir liksom lite mättad av matoset.
Idag bestämde min snart 5 år gamla son att jag skulle leka ”superhjälte-transformers” med honom samtidigt som jag lagar mat.
Multitasking?
Trots att min offerkofta stack mig som en hemstickad gammal tröja, så kom det en onsdag också.
Den där tredje dagen på ”pulverdiet” och Slanka Maxi, den dagen som man läser överallt ska vara den ”allra värsta dagen” innan allt börjar gå lättare.
Och jag vågade knappt somna, tisdagen hade varit så himla jobbig under eftermiddagen och jag tänkte ”blir det värre än det här så fixar jag inte en minut till”!
MEN, jag vaknade upp på onsdagen och var så himla pigg, jag kände mig till och med glad!
När jag kom till jobbet så pratade jag till och med trevligt med andra människor, ja alltså nu är jag kanske inte otrevlig eller tyst av mig i vanliga fall, men de andra två föregående dagarna var jag inte alls varken pratsam eller pigg på att knappt
hälsa på dom jag mötte! 😄
Dagen flöt på och jag kände att den 3:e dagen var lätt var den bästa dagen hittills!
Okej, nu har vi åtminstone kommit såhär långt av min, ”nedkortade”, första Slanka Maxi vecka. 🙈
Imorgon kommer det mer!
Stor kram Emma
Vill du ocksågå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Vill du ocksågå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du ocksågå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!