Då är jag klar med mina 3 veckor med Slanka Maxi. Jag känner mig glad och stolt över mig själv.

Men jag vill tacka min viktcoach Jeanette Ceder för all peptalk, alla tips och råd och hejarrop. Hon har stor del i min lyckade viktnedgång. Man behöver nån som stöttar och ger inspiration att fortsätta, som ger positiv energi och mental coaching så att man vågar tro på sig själv, att man ska klara det.

Jag vill tacka Slanka för möjligheten att förändra mitt liv, tack vare Er tävling på Fb som jag hade turen att vinna. Hoppas att flera har blivit inspirerade att ta chansen och möjligheten till ett lättare och friskare liv med Slanka.

Dessa 3 veckor av mitt liv med Slanka Maxi har resulterat i följande:
– 12,7 kg viktnedgång,
– Jag har blivit piggare,
– Jag sover bättre,
– Jag har fått bättre självförtroende,
– Jag har upptäckt en målmedvetenhet hos mig, jag inte visste jag hade.

Nu fortsätter jag min viktresa på egen hand och jag vill säga STORT TACK till Er som följt mig.  Se nu till att leva ett bra liv. Så önskar jag Er alla  en riktigt God JUL och Ett Gott Nytt  År. Kramar från Gun

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gun går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(very lov calorie diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!