Hej alla Slanka vänner!
Igår var det dags att stiga upp på fienden igen (vågen).
Det går lite segare neråt viktmässigt ju längre tiden går, MEN det går fortfarande neråt! 🙌🏼
Vågen visade idag 67.6kg och jag har hittills blivit av med 13 centimeter runt midjan! Tjoho!
Under veckan ska jag nog våga mig på att testa bröllopsklänningen igen, jag har även fått hem mina bröllopsskor nu ☺
Super härligt väder hade vi igår också och vet ni vad jag käkade till lunch?
Jordgubbsglass 😃
Kvällen innan blandade jag en Slanka Jordgubbsshake och fryste in över natten och himmel vad gott det blev!
Det kallar jag en riktig lyxlunch!
Åter tillbaka på jobbet efter en långhelg och nu räknar jag ner veckorna till semester och bröllop!
Kämpa vidare så hörs vi snart igen!
Kram
Emma
Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

 

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.