Sista veckan är redan inledd och det är blandade känslor för mig. Vaknade med tandvärk som stannade hos mig hela dagen! Men med hjälp av värktabletter så tog jag mig genom början av veckan. Tycker det känns att jag minskat, är inte lika plufsig – vilket såklart känns helt underbart.

Idag tisdag är både jag och min man lediga. Tyvärr ingen sovmorgon har man. Tandläkartid för mig och andra tråkiga ärenden som man bara flyttat fram men som måste göras och sist ut är det handboll. Då är det min man som tar den biten.

Jag kan för övrigt tipsa om Slanka Vanilj som man kan spetsa med kardemumma och kanel, det blir en härlig kryddig och höstig smak – drick den varm eller kall. Det blir en härlig mustig smak. Prova du också, redan idag! Här har jag pimpat den med lite bär på bilden men dom äter man inte på Slanka Maxi.
Passar perfekt nu att dricka Slanka när jag har tandvärk 😉

Ha nu en underbar dag kära Slanka vänner – vi hörs i morgon igen. Hur går det för dig?

// Kramar från Sanna

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här!